Monthly Archives: oktober 2011

Så finns det

Då finns det nya vikter på våra tre underbara valpar som vi har just nu. Även nya valpbilder finns inlagda i menyn under valpar. Gå gärna in och Titta på dessa! /Tommy och Maud

Valparna växer…

Ja nu finns det nya bilder på valparna, som redan har blivit 5 veckor. Vikterna är också uppdaterade och nu har de även fått sina namn alla tre.

Annat nytt som har hänt är att jag Tommy varit iväg en sväng till Tyskland för att ställa ut en av hundarna. Det blev en riktigt trevlig tur i glada vänners lag! Hur det gick kan ni se på resultatsidan eller på Kovachii´s Edwardiis egen sida.

När jag var i Tyskland fick jag också rapport från Jasmine på gotland som hade ställt ut Kovachii´s Hart Manni på en inofficiell utställning på gottland, hon är så duktig Jasmine. Även denna gång fick hon kanon resultat, du kan se dessa på hans egen sida eller på resultat sidan.

Under Tysklands resan inträffade ju även min födelsedag och till alla er där ute som gratulerade på Facebook så säger jag stort tack. Man pratar ju inte alltid så mycket om sin ålder men jag fick lika många grattis hälsningar som år jag fyllde i alla fall.

Bilder, vikter m.m

Då har valpvikter och bilder på valparna kommit in på sidan, ber om ursäkt att det har tagit ett tag.

Har också hunnit med en tur till Åland för att ställa ut hundar, denna gång fick två hundar följa med och det blev Kovachii´s Edwardii och Kovachii´s Citrina. Resultaten kommer så småningom in på hundarnas respektive sida, men finns att se inne på resulatsidan.

 

Senaste kommentarer

Kontakta oss

Tommy och Maud Bjerkhaug Tele: 070-7961943 E-mail: bjerkhaug@swipnet.se