Nyheter

Sida 1 av 212

Besök, valpar, vikter

Valparna har nu blivit 6 veckor och vi har i dag tagit bilder på dem en och en. På bilden till vänster så ser ni vår valpköparen Anna Sol från Malmö. Som har varit här på besök hos sin valp. Vi har också lagt in nya vikter på valparna på deras sida. KLICKA HÄR för att gå in och titta på bilder samt vikter. Vi har också lagt in 2 nya bilder inne på köparnas sida, båda bilderna är tagna på Borås utställningen 2013. KLICKA HÄR om du vill gå in och titta på dessa. /Maud och Tommy

Utställning/Grattis!

Jewel Inca flyttade idag till Gävle där hon kommer att bo hos sin halvfoder familj. Det kommer info efterhand om hur det går för henne.

L-Kullen fyllde den 5/3 ett år, Grattis till dem alla!
J-Kullen fyller två år den 24/3, Grattis till alla i även denna kull!
Den 24/3 är det också dags för utställningen i Malmö.
Junior-tik Lilli Putana och Öppen kl.-Hane Hira Saki. Vi kommer även att ta med Buchi dit, för avels-klass om ingen av hans avkommer försvinner,blir stryken eller så.
Lill Kim och Lill Inca skall ställas i Strängnäs till helgen, Med Putte Ilze och Nubbe, då Lill Kim fortfarande är kvar uppe hos Putte och Ilze, och stor trivs. /Maud och Tommy!

Uppdaterat!

Nu har vi uppdaterat vår valpsida, gå gärna in och titta på den! /Maud och Tommy!

Vårt nya hundrum tar…

Tänkte att vi skulle visa er hur vårt hundrum sakta tar form, några bilder är från början av bygget och några från slutet… Hoppas på att kunna ta några då allt är färdigt! Vi är i alla fall väldigt glada åt detta ”rum” och vi tror att det kommer att bli jätte bra! /Maud och Tommy

(för att titta på en stor bild, klicka på den lilla….)

 

 

Vilken helg….

Vilken helg för Kovachii hundar, vi själva har bara varit hemma men vi har fått en massa trevliga besked hela tiden från olika utställningar. Så tack och Grattis till alla er som visat våra hundar på olika utställningar !

Visby 25/8 Öppen klass Kovachii´s Hart Manni med Jasmine Ekström Ex 1 CK B/H Cert BIM och Champion

Visby 26/8 Cha Kovachii´s Hart Manni med Jasmine Ekström Ex 1 CK B/H 1 BIR och Cacib Grattis Jasmine Ekström

Backamo 26/8 Ung-Hund Kovachii´s Jawelin ”Mezzi! med Helen Mindelson Ung-Hund Ex 1 CK B/H 3 med R-Cert GRATTIS Helen Mindelson

Inoficell 26/8 Norbergs´Kovachii´s Warrior ”Sture” Ung-hund BIR och BIG 1 med Sylvia Sörfjäll Stort GRATTIS Dommare Elisabeth Spillman.

Har även lagt in ett foto på en av våra valpköpare inne på köparnas sida…..

Lite resultat

Just nu tar vi det själva lite lugnt på utställnings fronten men vi vill gärna delge er lite resultat från sommaren, så här kommer resultat från en valpköpare med namnet Helene Mindelson som har Kovachii´s Javelin kallad ”Mezzi”.
Borås 30/6 Kovachii´s Javelin ”Mezzi”
Elisabeth Peach Eng: Ung-Hund Exellent 1 CK 3 B/H med Cert
Borås 1/7: Diskad
Tvååker 6/7 domare Rose-Marie: Ung-Hund Exellent 1 CK 3 B/H
Tvååker 7/7: Ung-Hund Exellent, inget mer.
P.s bättre kort på Mezzi kommer vid ett senare tillfälle.
Maud och Tommy

Resultat Norrköping

I dag har vi lagt in resultaten från Norrköpings utställningen, denna gången hade vi följande hundar med oss Eddie, Saki, Grandi och Kim. Både Maud och jag Tommy åkte upp tillsammans, och vi fick också träffa en tik som vi en gång fött upp med namnet krystata ”till vardags Chili”. Det var jätte trevligt att träffa hennes matte Anette och vi hoppas att det blir flera gånger. Så vi hade en trevlig dag i glada vänners lag även om vädret kunde ha varit bättre! Vi får väl hoppas att sommaren kommer snart!/Maud och Tommy.

Valpar och res….

Valp

Nu har vi bara en valp kvar med namnet Lowii som söker ett nytt hem. Limax är nu tingad och som det ser ut så ska han snart flytta.

Resultat

Vi har även fyllt på resultat sidan med resultat från både Malmö och Hässleholm. även hundarna som ställts ut i år har fått resultaten på sina respektive sidor. På resultat sidan finns även resultat som är inskickade av våra valpköpare längst ned på sidan.

Köparnas sida

Nu finns en bild till inne på köparnas sida och du som har valp från oss får gärna vara med och fylla denna sida med bilder på dig/er och hunden. Skicka oss bara bilden så ser vi till att den kommer in.

Grattis

Edwardii blev pappa hos Isabett Lager den 17/3 till 4 fina tikvalpar mamma heter Nova.
Något trevligt som hände den 17:e, som för övrigt är mitt tur datum.
Valparna eller kullsyskonen till lilla Inca blev också 1 år i går, stort grattis till er alla i kullen!

Valparna har kommit

I dag kom valparna och det blev 1 tik och 4 hanar. Allt har gått bra, och inom de närmaste dagarna kommer mera info och bilder inne på valp sidan. Maud och Tommy

Sida 1 av 212

Senaste inläggen

  • Alla har åkt!
  • Besök, valpar, vikter
  • 5 veckor
  • Bild + vikter
  • Nu är de 3 veckor

Senaste kommentarer

Arkiv

Kontakta oss

Tommy och Maud Bjerkhaug Tele: 070-7961943 E-mail: bjerkhaug@swipnet.se